Házhoz szállítás

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: Az Ön Otthonába!

 

Érdeklik Önt termékeink, viszont nincs kedve hosszas kilométereket és órákat utazni? Futárszolgálat és fuvaros megbízása túl sok pénzbe kerülne?

Rendeljen cégünktől bármilyen terméket széles termékkínálatunkból és udvarias sofőrjeink az Ön által megadott időpontban, előre egyeztetés után leszállítják. Válasszon termékeinkből és kérdezzen bennünket a szállítás részleteiről!

Házhoz szállítás: akár INGYENESEN?! Igen, mindez nálunk lehetséges!
Az akció ideje alatt: 2015. szeptember 1. és október 31. között leadott komplett vakolatos hőszigetelő rendszer, gipszkarton rendszer vagy nyílászáró rendeléseket nettó 100.000 Ft-tól ingyenesen házhoz szállítjuk Tolna megye területén, továbbá telephelyünktől 100 km-es távolságig most csak 9500 Ft a szállítási költség, ha rendelése súlya az 1500 kg-ot és terjedelem a 20 m3-t nem haladja meg!

Szállítási költségeink az alábbiak szerint alakulnak:

  • Szekszárd: 3500 Ft/ kiszállítás
  • Tolna megye vagy telephelyünktől 50 km-es távolságig: 6500 Ft/ kiszállítás
  • Telephelyünktől 100 km-es távolságig: 12.000 Ft / kiszállítás
  • Telephelyünktől 100 km-es távolság felett: 15.000 Ft/ kiszállítás

A szállítási költségek tartalmazzák az ÁFA-t, viszont nem tartalmazzák a szállítási címen történő bepakolást. A házhoz szállítás a vevő által megadott címre történő szállítást tartalmazza, viszont ha a cím behajtási engedély köteles, akkor azt a megrendelő köteles jelezni a szállítás előtt, illetve az engedélyt is a vevőnek köteles megszereznie.

Hide